Over Ons

heilko en barbara

Over Ons

Hoi! Wij zijn Heilko en Barbara, levensgenieters met een gezamenlijke droom: Het starten van onze eigen delicatessenwinkel.

Een winkel vol eerlijke, ambachtelijke producten met een goed verhaal. Met zorg en liefde geselecteerd en bereid. Met persoonlijke aandacht, een goed advies en natuurlijk altijd wat te proeven!

We gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij een klein beetje (of misschien wel heel veel) gelukkiger onze winkel uitloopt.

Over Heilko

Geboren en getogen Kampenaar. Kreeg na een carrière in de IT een paar jaar geleden de mogelijkheid om uit te zoeken waar hij nou écht blij van wordt. Begon voor zichzelf als grafisch vormgever en fotokunstenaar, maar besloot door zijn passie voor lekker eten en wijnen om samen met Barbara ook dit avontuur aan te gaan.

Over Barbara

Import uut Twente, voor Heilko naar Kampen verhuisd, verliefd geworden op deze mooie Hanzestad en nooit één moment spijt gehad. Hulpverlener in hart en nieren maar na 20 jaar in de zorg is het tijd om op een ándere manier voor mensen te gaan zorgen.

Twee levensgenieters met een droom. En die droom gaan we nu waarmaken.

Ciao, en tot ziens in onze Casa!

Heilko en Barbara